(ВІДЕО) Разом до Мрії!

НАЗАД
02 червня 2023 14:50

На Житомирщині представники Благодійного фонду «ВГ «До Мрії» передали прикордонникам допомогу, яка неодмінно стане в пригоді та посилить безпеку військових.

Захисники для виконання бойових завдань отримали квадрокоптер, тепловізор, маскувальні сітки, інженерні приладдя, а також засоби індивідуального захисту військовослужбовців.

«Ми розуміємо, що наразі є в пріоритеті забезпечення військових, чого саме потребують захисники, тому ми тут, тому ми допомагаємо. Цією першою зустріччю ми запускаємо великий збір – мільйон на кордон, яким ми підсилимо боєздатність підрозділів прикордонного відомства» України», - зазначив голова фонду Антон Пинзар.

Отримавши майно прикордонники проведуть його документальне оформлення, перевіряють технічні засоби та забезпечать належне зберігання.

«В умовах сьогодення це дуже потрібна для нас допомога. Ми щиро дякуємо Благодійному фонду «ВГ «До Мрії». Запевняю, що вже найближчим часом усе отримане майно буде передано нашому підрозділу, який виконує бойові завдання на східних рубежах нашої Держави», - зауважив начальник Житомирського прикордонного загону полковник Антон Квятковський.

Вдячні за довіру, підтримку та допомогу! Разом сильніші! Рухаємось далі – до мрії, мрії однієї для всіх – ПЕРЕМОГИ НАД ВОРОГОМ!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси